Campingdagbok 2023-04-22

Vi har väder gott folk! Vi har väder!

Prognosen för lördagen håller. Solen klättrar upp på en klarblå himmel och värmer våra kalla och vintertrötta kroppar. Tältet blir äntligen beboligt utan overall av bävernylon och det går att spisa frulle utan att få minipick och pansarpung.  

Med Moder jord som enträget snurrar runt en värmande sol börjar nu det eviga följandet av solens väg runt himlavalvet. Gardiner dras upp och ner beroende var solen befinner sig. Det blir snabbt varmt i vagnen om strålarna fritt får lysa genom icke skylda fönster. 


Promenaden går på i vanligt tempo. Vi stannar till ibland för att njuta av landskapet. Vitsipporna i Giacominaparken, det spegelblanka innanhavet nere vid Villabadet. 

Det är fullt pådrag på Lockörns båtklubb. Det rensas, spikas och fejas. Snart dags för sjösättning kanske?


Maria är entledigad från kökstjänst och kommenderad rast och vila i solen. Undertecknad har tagit befälet och bjuder på en saftig grekisk hamburgare. Detta blir mycket uppskattat och det var inte sista gången vi lägger dessa på grillen. 


Vi får en försmak av vad som komma skall när våren övergår i sommar. Sol, grill, vila och slappa. Vad ska man säga? Vi är där vi vi vill vara i livet och det vi har kämpat för. Nu njuter vi !







Kommentarer

Populära inlägg